Üdvözöllek, Szűcs Noémi vagyok!

 Intuitív egyéni tanácsadással, festéssel és intuitív festés workshopok tartásával foglalkozom.

Az önismereti utam elég korán elindult. Már tizenévesen is a lélek világa, az emberek viselkedése, az érzelmek természete, azok megváltoztatásának lehetősége foglalkoztatott. Érdekelt, hogy mit tehetünk azért, hogy belül változni tudjunk, és boldogabb, harmonikusabb életet élhessünk?

Szerettem volna jobban érezni magam, szerettem volna elérni a céljaimat, kerestem az utamat.

Elmélyültem az ezzel kapcsolatos irodalomban, huszonévesen pedig számos módszert kipróbáltam, gyakoroltam.  A legtöbbet számomra a Lemanguria táncmeditáció és a Theta Healing módszere adta.

Egyből éreztem, hogy a théta meditációban valami olyan óriási kulcsmegoldás van, amiben érdemes elmélyülni, megtanulni, alkalmazni!

Rátaláltam egy hiteles tanítóra, aki mellett egy olyan mély önismereti utat jártam be, ahol a saját életem és problémáim mentén haladva ismertem fel és éltem át, hogyan lehetséges az elméletben tanultakat, a gyakorlatban is működtetni. 
Legyen szó az elfogadásról, a ragaszkodásmentességtől, az érzelmek figyeléséről.  Az intuitív érzékelés és oldások, illetve a sok gyakorlás hatására teljesen megváltozott az életem!

Sokkal tudatosabb lettem, rengeteg belső akadályt, érzelmi és gondolati mintát elengedtem, melyek hátráltattak abban, hogy kiteljesedjek az életemben.

Ezáltal teljesen új életet teremtettem magamnak! Olyasmit, amit néhány éve még elképzelni sem tudtam volna!

Szeretném mindezt a tudást és tapasztalatot átadni Neked, hiszen ennek az útnak a lehetősége számodra is nyitva áll!

Ezért egyéni konzultációimon már évek óta segítem a hozzám fordulókat. Azokat, akik eldöntötték: tesznek a tudatosabb, minőségibb, boldogabb életért.

Hiszek abban, hogy egy idő után már könyvekre sincs feltétlenül szükség. Az elméleti tudás nem elég, ha az életről van szó. Át kell ültetni a gyakorlatba, és megtapasztalni! 
Az élet a legnagyobb tanítómester:  meg tudod figyelni és megérteni az életed és érzéseid jelzéseit, meg lehet tanulni, hogyan tudod felismerni, mivel van dolgod, mi a teendőd. Az élet, a vezettetés mindig mutatja a következő lépést és a lehetőségeket.  A cél, hogy ellenállásból átlépjünk egy olyan működésbe, ahol együtt tudunk áramolni ezzel a Vezettetéssel. 
Mivel bele vagyunk veszve a saját problémáinkba, nézeteinkbe, félelmeinkbe, nem mindig könnyű értelmezni, mit is kéne tennünk. 

Ebben tudlak segíteni az intuitív érzékelés módszerével: kívülről, felülről nézünk rá arra az életterületre, amire tisztábban szeretnél rálátni. Ha megértesz bizonyos törvényszerűségeket, egyre jobban fog menni, hogy átlásd az életedet, és megítélés nélkül meg tudd figyelni, merre akar vinni téged.

Alkotás

A Théta meditációval való mélyebb önmunka elindulásával körülbelül egy időben megjelent bennem a vágy, hogy alkossak, fessek valamit a saját örömömre. Korábban egy barátommal, ecset használata nélkül, ujjal festettünk néhány festményt, mely nagy hatással volt rám, és úgy gondoltam egyedül is hozzálátok: így kezdtem mélyebben megismerkedni az alkotás folyamatával, s a színek világával. 

2016 szeptembere óta álmodom, alkotom a képeket, és már a kezdetekkor éreztem, hogy számomra a festés többet jelent, mint egy szimpla hobbi. Egy belső úttá vált számomra, ami lehetőséget teremt arra, hogy a lelki folyamataimat áttranszformáljam, oldjam, teremtsek, és képpé alkotva LÉTRE-hozzam.

Hamarosan az élettől is olyan jeleket kaptam, amelyek afelé vittek, hogy komolyan vegyem ezt az irányt. Máig úgy gondolom, hogy nem én döntöttem, hanem a festés választott engem.

Egyre bátrabban használtam az intuitív alkotás lehetőségét, és akár ráhangolódással, megrendelésre is készítettem olyan egyéni képeket, amelynek színei, jelképei a megrendelőt támogatták.

Szerveztünk néhány kiállítást is, és láttam, hogy az emberek tudnak hozzájuk kapcsolódni, érzik a képeimben azt a mögöttes lelki tartalmat, ami életre hívta őket.

Mivel sosem tanultam festeni – és talán éppen ezért – megéreztem az ebben rejlő szabadságot, áramlást, játékot és örömet, úgy gondoltam: ez a működés nem csak számomra elérhető. Szerettem volna átadni amit megéreztem:  a művészet, az intuíció és az öngyógyítás kapcsolatát másokhoz is közel hozni, ezért elindítottam az intuitív festés workshopjaimat.
Erről a lehetőségről ITT olvashatsz bővebben.

 

Hiszem, hogy  a művészet, az alkotás élménye nem csak azon keveseké, akiket a társadalom, a szakma tehetségesnek tart, hanem mindnyájan meríthetünk a színek, formák végtelen lehetőségének tárházából!

© 2020 eletszinezok.hu