Egyéni konzultáció (Intuitív egyéni tanácsadás)

 

Gondolkodtál már azon, miért olyan nehéz boldognak lenni, jól érezni magad?

Telnek a napok, teszed a dolgodat, próbálod az életedből kihozni  a legtöbbet, folyamatosan feladatokat kell megoldanod, konfliktusba kerülsz másokkal vagy épp magaddal, stresszes és nyugtalan vagy, és azt érzed, hogy a boldogság valahogy nem akar megérkezni…

Gyakran érzel félelmet, önbizalomhiányt, fájdalmat, a megbecsülés hiányát, mellőzöttséget vagy magányt, és nem tudod, mit kezdj ezekkel az érzésekkel?

 

Lehet, hogy valami egészen másban szeretnéd kibontakoztatni magadat és a tehetségedet, mint amiben éppen vagy. Szeretnél boldog párkapcsolatot, vagy egy másik hivatásban kiteljesedni, szeretnéd, ha több szeretet és harmonikusabb emberi kapcsolatok vennének körül…

Gondolkoztál már azon, miért nem sikerül elérned, amit szeretnél? 

Mi lehet a probléma?

Lehetne valamit másképpen csinálni?

A VÁLASZ: IGEN! SZERENCSÉRE VAN KIÚT!​

Önmagunk megismerése, az érzéseinkkel való munka, az erősségeink feltérképezése kulcsfontosságú az életünk alakítása szempontjából.  Ha szeretnél kiteljesedettebb életet, fontos, hogy magadon kezd a változást! Szerencsére már számos módszer létezik, ami segít ebben!

Én egy olyan utat és lehetőséget szeretnék megmutatni számodra, amellyel képes leszel mélyebben találkozni önmagaddal: megérezheted, mire is vágysz igazából, mire van szükséged, mivel gátoltad eddig az elindulásodat, és mit lehetne másképpen csinálni, hogy közelebb kerülj ahhoz, aki lenni szeretnél.

Tehát EGY TUDATOSABB ÉLETET kínálok számodra.

Arra, hogy segítselek ezen az úton, egyéni kezeléseimen intuitív beleérző képességemet használom.

Ez azért fontos, mert mindennapi „éber”, béta elmeállapotban a kutatások szerint, csak 5%-ban vagyunk tudatosak a gondolatainkra, érzéseinkre, hitrendszereinkre. 
95% -ban olyan tudatalatti programok, megszokások, társadalmi vagy szüleinktől tanult nézőpontok uralják a gondolatainkat és cselekedeteinket, amelyekről még csak nem is tudunk. Ezek pedig akadályok lehetnek abban, hogy előrébb juss, ezért érdemes tudatosítani, feloldani őket.

A konzultációk során ezért egy mélyebb, ellazult, meditatív állapotban beszélgetünk, ahol hozzáférhetővé válnak mélyebb tudati rétekben lévő tartalmak és elakadások, és feloldhatók azok.  Ahogyan a világról alkotott képed, hitrendszereid nagymértékben megváltoznak, az életedben is érzékelhető pozitív hatásokat tapasztalhatsz meg.

Mindez egy nagyon biztonságos, szeretetteljes és megtartó folyamat, amely a teljes elfogadás és bizalom légkörében történik meg.

Ebben a folyamatban lehetőség van ezeknek a blokkoknak az elengedésére mellett a pozitív érzések, nézőpontok, élethelyzetekbe való BELEÉRZÉSRE is, aminek nagy szerepe van abban, hogy megtapasztald, elhidd: másképpen is lehet.  Ennek az átélése segíteni fog, hogy a későbbiekben BE TUDD ENGEDNI az életedbe ezt az ÚJ minőséget. (Legyen az egy új párkapcsolat, harmonikus és kiegyensúlyozott lelki világ, hivatásban való kiteljesedés, nagyobb önbizalom, konfliktusmentes elfogadó kapcsolatok).

Hogyan zajlik mindez?

Beszélgetünk arról, mi foglalkoztat, min szeretnél változtatni.

Ilyenkor szívesen használom az OH asszociációs kártyákat is. Ez egy zseniális módszer arra, hogy egy picit mélyebbre menjünk, és a szavak és jelképek segítségével TE magad tudatosítsd az érzéseidet, lehetőségeidet, megoldásodat.

Ezután kényelmesen elhelyezkedve, behunyt szemmel még mélyebben vizsgáljuk meg az adott témakört. Intuíciómra hagyatkozva osztom meg veled amit látok, érzek, és vezetlek téged az elakadás megértése, majd a feloldás és megoldás felé.

Segítelek abban, hogy megérezd, mi is zajlik igazából benned, és hogy rálelj magadban a teremtőerődre!

A beszélgetés során gyakorlati tanácsokkal is támogatlak abban, hogy a felismeréseket és az új nézőpontokat hogyan tudod beépíteni az életedbe. Mire érdemes figyelned, és milyen technikákkal tudod a mindennapokban is elősegíteni a változást, megújulást a lelkedben és az életedben.

Ez fontos része a közös munkánknak, hiszen a változáshoz TE KELLESZ!  Én csupán támogatlak abban, hogy ráébredj, KÉPES VAGY változni és változtatni, és más minőségben élni a hétköznapjaidat.

  • Konzultációs lehetőség már online is!
  • Nem Budapesten élsz?
  • Sürgősen támogatásra van szükséged?
  • Be vannak táblázva a napjaid és nehezen tudsz időt szakítani a személyes találkozóra?
  • Vagy csupán szeretnél a szobád nyugalmából megoldásokra lelni?

Ez sem jelenthet problémát, hiszen online/telefonon keresztül is 100%-os hatékonysággal működik a módszer.

Ezt számtalan alkalommal tapasztaltam a közös munkák során. 

Amennyiben ez a megoldás áll közelebb hozzád, vagy erre van lehetőséged, jelentkezz!

Még bizonytalan vagy, de szívesen belekóstólnál ebbe a lehetőségbe?

Most egy alkalommal lehetőséged van ingyenes “leolvasást” is kérni! Tedd fel a kérdésedet egy olyan élethelyzetedre vonatkozóan, amiben szeretnél tisztábban látni, és hamarosan írásban küldöm a választ!

© 2020 eletszinezok.hu