A tér mutatja az utat…

Egy időben szerettem magam “útkeresőnek” jellemezni.
Kerestem önmagam és a megoldásaimat: számos önmotivációs és spirituális könyvet olvastam, és 20 éves korom után egyre inkább próbálgattam gyakorlatban is a módszereket.Egy idő után azt tapasztaltam, hogy egyre kevésbé kellenek a könyvek. A sok-sok tudás és elmélet csak akkor ér valamit, ha át tudom azt ültetni GYAKORLATba.

Minden itt dől el. Az élet pedig isteni gyakorlóterep, bárhol is élsz, bármit is csinálsz, bármilyen emberek is vesznek körül.
A kapcsolatok tanítottak és tanítanak.
A történések.
A konfliktusok.
A környezetem.
A szeretteim.
Én saját magamat a történesek tükrében, illetve a mentorom segítségével aki mindig egy magasabb szemszögből és nagy nagy szeretettel segített megérteni a folyamataimat.
Az életnél nincs nagyobb tanítómester!
El kezdtem hallani “azokat a tanokat, amelyeket a vérem susog”.

Így tanultam meg azt is, hogy nem elérhetetlen dolgokra kell vágyni, hanem “azzal foglalkozni, amit a tér ad”. Nem kell utat keresni, mert az élet folyamatosan mutatja, mi a feladat, egyszerűen csak észre kell venni a jeleket, és le kell tudni fordítani!

Tudod mivel van dolgod?
Azzal amit éppen csinálsz, és ami jelen van az életedben. Ennyire egyszerű. 

Ha vannak nagy vágyaid, terveid, a jövőre nézvést, az nagyszerű! Vágyd meg, írd le, majd engedd el…

De utána TÖLTSD KI a rendelkezésedre álló TERET azáltal hogy maximálisan beleteszed magadat azokba a feladatokba, lehetőségekbe és élmenyekbe, amelyek már MOST rendelkezésedre állnak. Teljes szívvel.

Nem kell a jövőben keresned az irányt. Ha mindig csak a MOST-tal dolgozol, végül észre sem veszed, de az élet maga bontakoztatja ki és mutatja meg neked azt, mivel van dolgod és mi a következő lépés. Ugrásszerű lesz ezáltal az előrehaladásod.
FIGYELNI kell megtanulni magadra, illetve a lehetőséget meglátni a jelenben; ennyi a titok.
Mindazonáltal a saját életünkbe mindannyian bele vagyunk bonyolódva, hiszen érzelmileg érintettek vagyunk. Emiatt nem biztos, hogy tisztán észre tudod venni, meglátni a jeleket, lehetőségeket, saját magadat egy helyzetben. Ebben ad óriási segítséget egy külső, szemszög, egy magasabb, intiutív rálátás, egy olyan théta meditáció alapú tanácsadás, amellyel én is dolgozom.
Ha vannak kérdéseid az életeddel kapcsolatosan…
Ha bizonytalan vagy, mi lenne számodra egy helyzetben a legjobb…
Ha szeretnéd a képességeidet jobban kibontakoztatni, fejlődni, igazán Önmagadra lelni…
érdemes kipróbálnod, ezt a (személyesen és online is) rendelkezésedre álló módszert. 

Itt a honlapon megtalálsz erről minden infortmációt:
https://intuitivfestes.hu/egyeni-konzultacio/